Astăzi este Marţi, 05 Decembrie 2023
      
HomeDespre noiCompaniiCandidaţiContact
 
Cele mai recente posturi
Candidatii reprezinta fundamentul oricarei firme de recrutare. Ne face o deosebita placere sa va fim alaturi in cariera dumneavoastra si sa va insotim drumul catre noi sanse si oportunitati.

Daca sunteti in cautare activa catre un nou loc de munca va rugam sa consultati lista de noi oportunitati pe care o gasiti in partea dreapta a paginii. Asteptam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra si sa ne indicati care dintre pozitii prezinta interes pentru dumneavoastra. In cazul in care experienta si studiile dumneavoastra nu se potrivesc cu nici una dintre pozitiile actuale, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra pentru a va avea in vedere pentru oportunitati viitoare. Candidatura dumneavoastra va intra in baza noastra de date si veti fi contactat cu prima ocazie potrivita profilului dumneavoastra profesional.

Adresa de e-mail pentru trimiterea CVului dumneavoastra: candidati@recrutart.ro

 Va garantam ca vom trata in deplina confidentialitate candidatura dumneavoastra. Profilul dumneavoastra va fi comunicat clientului nostru numai in urma discutiei personale pe care o veti avea cu consultantii nostri si doar dupa ce dumneavoastra va veti fi exprimat consimtamantul in acest sens.

Important: fiindca in ultima vreme am fost intrebati adesea, va informam ca nu percepem niciun comision candidatiilor nostri!

Urmariti pagina noastra de linkedin.com pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi si interesante joburi:

 

 Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal:


Recrut'Art este o companie care activeazã în domeniul resurselor umane, oferind servicii de recrutare și selecție personal către companii.

Pentru a-si putea oferi serviciile intr-un mod eficient, Recrut'Art colecteaza date cu caracter personal de tipul nume, prenume, fotografie, vârstă, data de nastere, sex, naționalitate, etnie, adresă de domiciliu/reședință, adresă de e-mail, ocupație, semnătură, etc.

Recrut'Art respecta drepturile și libertățile fundamentale ale persoanelor fizice, în special dreptul la protecția datelor cu caracter personal, conform Regulilor generale de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Recrut'Art se angajeaza sa respecte cerintele Regulamentului European 2016/679/UE si a drepturilor persoanelor fizice derivate, respectiv de a acorda consimtamantul prelucrarii de date proprii cu caracter personal, de a retrage acest consimtamant, de a solicita accesul la datele personale proprii, de a fi informat, de a rectifica datele proprii cu caracter personal, de a restrictiona prelucrarea lor, de a șterge aceste date personale (dreptul de a fi uitat), de porta datele proprii cu caracter personal, de se opune prelucrării.

Recrut'Art a implementat proceduri organizatorice si tehnice de securitate pentru a asigura confidentialitatea, transparența, integritatea si disponibilitatea datelor cu caracter personal si pentru a respecta cerintele Regulamentului European 2016/679/UE prin:

Gestionarea tuturor informațiilor in format hartie sau electronic cu responsabilitate și profesionalism;

  • Asigurarea unor canale eficiente de comunicare;

  • Asigurarea, pe cat posibil, a exactitatii și actualizarea datelor personale;

  • Implementarea de masuri organizatorice si tehnice pentru limitarea accesului la date cu caracter personal, reducerea riscului de divulgare a datelor cu caracter personal si pentru protejarea datelor cu caracter personal in format electronic si hartie

  • Procesarea datelor personale numai în baza unui acord de partea dvs., printr-un proces transparent, sau în conformitate cu legislația, pentru a vă conforma cu obligații contractuale și menținerea relației contractuale;

  • Respectarea deciziei dvs. privind colectarea, utilizarea, restrictionarea, stergerea și partajarea informațiilor care vă privesc;


Recrut'Art se angajeaza sa mentina active urmatoarele canale de comunicare privind prelucrarea de date cu caracter personal, respectiv adresa de e-mail dataprotection@recrutart.ro si, pentru comunicari in format hartie, adresa din Sibiu, Str. Al Xenopol nr. 17, et. 1, ap. 7 cu mențiunea Data Protection.

 

SensMedia - ...face sens!