firma resurse umane sibiu recrutare personal firme consultanta recrutare management agentie recrutare plasare forta de munca recrutare personal recrutari angajati job loc munca sibiu mures brasov alba romania
Astăzi este Duminică, 19 August 2018
      
HomeDespre noiCompaniiCandidaţiContact
 
Cele mai recente posturi

Candidatii reprezinta fundamentul oricarei firme de recrutare. Ne face o deosebita placere sa va fim alaturi in cariera dumneavoastra si sa va insotim drumul catre noi sanse si oportunitati.

Daca sunteti in cautare activa catre un nou loc de munca va rugam sa consultati lista de noi oportunitati pe care o gasiti in partea dreapta a paginii. Asteptam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra si sa ne indicati care dintre pozitii prezinta interes pentru dumneavoastra. In cazul in care experienta si studiile dumneavoastra nu se potrivesc cu nici una dintre pozitiile actuale, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra pentru a va avea in vedere pentru oportunitati viitoare. Candidatura dumneavoastra va intra in baza noastra de date si veti fi contactat cu prima ocazie potrivita profilului dumneavoastra profesional.

Adresa de e-mail pentru trimiterea CVului dumneavoastra: candidati@recrutart.ro

 Va garantam ca vom trata in deplina confidentialitate candidatura dumneavoastra. Profilul dumneavoastra va fi comunicat clientului nostru numai in urma discutiei personale pe care o veti avea cu consultantii nostri si doar dupa ce dumneavoastra va veti fi exprimat consimtamantul in acest sens.

Important: fiindca in ultima vreme am fost intrebati adesea, va informam ca nu percepem niciun comision candidatiilor nostri!

Urmariti pagina noastra de linkedin pentru a fi la curent cu cele mai noi si interesante joburi

 

Intrati in comunitatea noastra de pe facebook.com pentru a fi la curent cu ultimele noutati si cele mai noi oferte de joburi:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Societatea noastra este inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub numarul 9999 conform legii 677/2001.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC RECRUT’ART SRL  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este alcatuirea unei baze de date de CV-uri in vederea intermedierii unui loc de munca.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare crearii acestei baze de date. Refuzul dvs. Determină neintroducerea in baza de date.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: clienti ce beneficiaza de servicii de recrutare oferite de SC RECRUT’ART SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC RECRUT’ART SRL, in atentia Dnei Cristina Minea, telefon 0269/227200. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate. 

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

SensMedia - ...face sens!