Astăzi este Joi, 13 Iunie 2024
      
HomeDespre noiCompaniiCandidaţiContact
RecrutareOutplacement
Cele mai recente posturi

Servicii de recrutare si selectie personal

Cum definim cerintele specifice unei pozitii?

Definirea cerintelor clientului o realizam prin cat mai multe discutii cu reprezentantii departamentului de resurse umane, cu viitori superiori ierarhici sau colegi de departament. Pornim de la studiile si experienta dorite la viitorul angajat si incheiem cu profilul personal, care este mereu foarte important si pe care punem un accent deosebit.

 

Cum recrutam?  

Procesul nostru de recrutare cuprinde o utilizare atat a metodelor clasice (baze de date proprii si publice, anunturi in media si new media, retea de contacte, abordare directa), cat si utilizarea celor mai moderne instrumente de cautare bazate pe internet.

In cazul in care ni se solicita, avem competentele necesare pentru a apela la testari psihologice. De asemenea avem cunostintele necesare de limba engleza si germana pentru a evalua candidatii cu privire la nivelul acestor limbi straine.

 

Cat dureaza procesul de recrutare?

Durata uzuala a procesului de cautare este de 10 zile pentru pozitiile tipice, exceptand pozitiile de top management.

Lista scurta pe care o recomandam clientului contine, in mod uzual, un minim de trei candidati.

 

Cum selectam candidatii potriviti?

Facem interviuri extinse cu toti candidatii: pornim de la studiile candidatului si reparcurgem intreg traseul profesional al acestuia, intrand in detalii amanuntite in partile ce prezinta interes. Interviul este partial structurat, fiind condus de un psiholog cu bogata experienta in tehnicile de recrutare. Pentru a lamuri unele aspecte neclare si contradictorii apelam si la recomandari de la locuri de munca anterioare sau alte investigatii specifice.


SensMedia - ...face sens!