Astăzi este Miercuri, 27 Octombrie 2021
      
HomeDespre noiCompaniiCandidaţiContact
RecrutareOutplacement
Cele mai recente posturi

 Servicii de outplacement 

Ce este outplacement-ul?

Outplacement-ul este acel beneficiu pe care un angajator il ofera angajatilor pe care urmeaza a-I disponibiliza si consta in oferirea unui pachet complex de consiliere in cariera pentru a-I ajuta sa treaca cat mai peste socul pierderii locului de munca si pentru a identifica o noua oportunitate de cariera in cel mai scurt timp. A fost descris ca un “program trist” dar totodata poate fi un nou inceput.

 

De ce sa apelati la serviciul de outplacement?

Consilierea oferita angajatilor si dupa incetarea relatiilor contractuale de munca arata orientarea catre oameni a angajatorului. A arata ca iti pasa de angajati, chiar si dupa momentul disponibilizarii, duce la ajustarea pozitiva a brandului de angajator. Mai mult, daca peste o perioada de timp, veti trece din nou la etapa efectuarii de angajari, atragerea fostilor angajati care au performat in trecut dar la care ati fost nevoit sa renuntati din diferite motive va fi mult mai facila.

  

Ce ne recomanda pe noi sa oferim acest serviciu?

Activand in domeniul consultantei resurse umane, am ajuns la o cunoastere in detaliu a pietei fortei de munca. Am urmarit de aproape tendintele recente si suntem mereu la curent cu ultimele evolutii din piata. Pastram legatura stransa atat cu clientii cat si cu candidatii nostri ceea ce ne da un avantaj competitive pe piata.

 

Ce oferim angajatilor aflati in proces de disponibilizare?

Oferim angajatilor consilierea de care au nevoie pentru a-i ajuta sa treaca de perioada deloc placuta ce urmeaza disponibilizarii si le oferim cele mai bune sfaturi pentru a-I orienta catre urmatorul pas al carierei. Le oferim asistenta in alcatuirea CV-ului, le acordam sfaturi privitoare la prestanta din interviurile pentru angajare, le prezentam situatia pietei muncii si alegem impreuna cea mai buna directie in cariera, in functie de aptitudini si experienta.

 

Care sunt costurile unui astfel de serviciu?

Suntem flexibili in serviciile pe care le oferim clientilor nostri si croim fiecare solutie in functie de necesitatile si bugetul clientului. Nu excludem nici o categorie de angajati in folosul carora prestam serviciul si ne implicam alaturi de acestia pentru a le oferi cele mai bune sanse de dezvoltare a carierei. Durata pentru care ne implicam in consiliere se intinde pana la gasirea unui loc de munca, fara a depasi un termen limita anterior stabilit.

SensMedia - ...face sens!